Kontaktní údaje a obchodní podmínky

Provozovatel

David Zeisel

Žižkova třída 196/19

397 01 Písek

IČ: 71140085

zapsaný v živnostenském rejstříku u Městského úřadu Písek

Obchodní podmínky

Lidský přístup a normální osobní dohoda jsou pro nás nejdůležitější. Zároveň musí mít vše svůj řád a chceme se řídit příslušnými zákony a předpisy.

Přihlášením do jakéhokoliv workshopu v našem ateliéru a jeho zaplacením se účastník zavazuje dodržovat Provozní řád ateliéru Stromy v letu, který souvisí s ochranou zdraví, požární ochranou a ochranou osobních údajů. Účastník se zavazuje řídit se pokyny lektora workshopu. V případě, že trpíte zdravotními potížemi, konzultujte se svým lékařem, zda je pro Vás workshop vhodný. Provozovatel nenese zodpovědnost za případné zdravotní problémy.

  1. Všeobecné podmínky ateliéru Stromy v letu
  2. Plán workshopů
  3. Přihlášení do workshopu
  4. Dárkový certifikát
  5. Platby
  6. Storno podmínky
  7. Ostatní
  8. Pořizování fotodokumentace

 Všeobecné podmínky

    1. Provozovatel je David Zeisel, IČ 71140085, se sídlem Žižkova tř. 196/19, 397 01 Písek.
    2. Provozovna ateliéru Stromy v letu se nachází na adrese Žižkova tř. 188/29, 397 01 Písek.
    3. Účastník je fyzická osoba, která se přihlásila do programu organizovaném provozovatelem, prostřednictvím přihlášky na webové stránce.
    4. Zájemce o služby je fyzická nebo právnická osoba, která zakoupila dárkový Voucher.
    5. Workshop je jakýkoliv program, který se nachází v plánu workshopů provozovatele včetně jednorázových workshopů. Za workshop se považuje i individuálně sjednaná výuka.
    6. Plán workshopů je seznam workshopů, který nabízí provozovatel ať už na svých webových stránkách nebo jiným způsobem, např. formou reklamy v tisku, prezentací na veřejných akcích atd. Obecně se jedná o nabídku volnočasových aktivit. Tyto workshopy se obvykle konají v provozovně poskytovatele nebo na místech jinak určených.
    7. Workshopovné je cena za workshop, který poskytuje provozovatel účastníkovi v rámci obsahu konkrétního workshopu, který je definován v plánu workshopů.
    8. Lektor je osoba pověřená provozovatelem k vykonávání výuky.
    9. Dárkový voucher je potvrzení vydané provozovatelem, na základě kterého může účastník čerpat služby provozovatele v definovaném rozsahu a termínu.

Plán workshopů

      1. Provozovatel plán workshopů zveřejňuje na internetových stránkách www.stromyvletu.cz a prostřednictvím dalších prostředků jako je Facebook, letáky, inzerce v tisku apod.
      2. Plán workshopů poskytuje informace o obsahu, délce, místě konání a ceně workshopů.
      3. Informace a obrazová dokumentace popsané v plánu workshopů mají informativní charakter a mohou se přizpůsobovat aktuálním potřebám účastníků.
      4. Plán workshopů uvádí i jméno lektora příslušného workshopu. Provozovatel si vyhrazuje právo změny lektora ze závažných důvodů (nemoc, rodinná situace atd.) bez předchozích upozornění.

    Přihlášení na workshop

        1. Vyplněním formuláře na stránkách www.stromyvletu.cz je účastníkovi rezervováno místo na workshopu. 
        2. Na workshop je účastník přihlášen, pokud zaplatí zálohu do 7 kalendářních dnů (rozhodující je den připsání na účet provozovatele) ode dne rezervace místa na workshopu. Pokud se tak nestane rezervace místa na workshopu je zrušena.
        3. Zaplacením workshopovného vstupuje účastník do smluvního vztahu s provozovatelem a zavazuje se řídit provozním řádem ateliéru Stromy v letu. Zároveň dává najevo, že je srozuměn s obsahem workshopu uvedeném v plánu workshopů a souhlasí s ním.

      Dárkový voucher

        1. zakoupení dárkového voucheru sjednává zájemce o služby konkrétní služby nebo slevu na služby ateliéru Stromy v letu pro konkrétní osobu.
        2. Dárkový voucher je vystaven ve fyzické podobě a dodán zájemci o služby předem sjednaným způsobem.
        3. Takto vystavený Dárkový voucher je jedinečný a má omezenou platnost. Je určen pro konkrétní osobu a je omezen na čerpání určených služeb nebo slevy na služby provozovatele.
        4. Doba platnosti Dárkového voucheru je 6 měsíců.
        5. Součástí žádosti o vystavení Dárkového voucheru jsou následující údaje: popis služeb provozovatele, na která je možné Dárkový voucher použít, kontaktní údaje zájemce o služby, údaje o oprávněné osobě k využití Dárkového voucheru, způsob úhrady Dárkového voucheru, časové rozmezí platnosti Dárkového voucheru.
        6. Zaplacením Dárkového voucheru vzniká smlouva mezi provozovatelem a zájemcem o služby, jejímž obsahem je možnost čerpat služby nebo slevu na služby provozovatele v definovaném rozsahu a termínu. Tato smlouva trvá do okamžiku čerpání této služby a zaniká s koncem platnosti Dárkového voucheru.
        7. Čerpání služby nebo slevy na služby začíná dnem, kdy mezi provozovatelem a oprávněnou osobou dojde k dohodě na termínu konání (nebo zahájení) workshopu z nabídky provozovatele, k úhradě jehož ceny bude sleva použita. Touto dohodou ztrácí Dárkový voucher další platnost.
        8. Z ceny vybraného workshopu bude odečtena cena Dárkového voucheru. Následný rozdíl v ceně musí být uhrazen nejpozději do zahájení workshopu.
        9. Již zaplacené a odeslané Dárkové vouchery provozovatel ani neproplácí, ani nepřijímá zpět.
        10. V případě ztracených, či poškozených Dárkových voucherů je jejich náhrada možná pouze na základě dohody s provozovatelem. Provozovatel si vyhrazuje právo rozhodnout se, zda náhradu uzná, či nikoliv.
        11. Obdobně jako v případě workshopů, lze Dárkový voucher ateliéru Stromy v letu po dohodě převést na náhradníka bez dalších poplatků.
        12. Dárkový voucher je vázán výhradně na konkrétní osobu. Změnu této osoby je nutné písemně nahlásit, pokud je s touto změnou srozuměna původní osoba.
        13. Již zaplacený Dárkový voucher nelze žádným způsobem vracet, proplácet či směňovat.

      Platby

        1. Přihláška na workshop je platná až po uhrazení zálohy workshopovného účastníkem. Záloha činí ½ workshopovného.
        2. Doplatek workshopovného bude uhrazen před zahájením workshopu na místě konání.
        3. Záloha je nevratná a při neúčasti propadá.

      Storno podmínky

        1. Záloha je nevratná, ve výjimečných případech je možná domluva. Pokud bychom workshop z nějakého důvodu neotevřeli, vrací se vám záloha v plné výši. 
        2. V případě odstoupení z workshopu za sebe můžete poslat náhradníka. 

      Ostatní

        1. Odložené věci: za veškeré osobní věci zodpovídá výhradně účastník. Provozovatel nenese zodpovědnost za jejich případnou ztrátu nebo poškození. Provozovatel nedoporučuje brát si sebou do workshopu cenné věci.
        2. Používání mobilních telefonů: prosíme, aby účastníci používáním svých mobilních telefonů a podobných zařízení nerušili ostatní účastníky zvl. hlasitým hovorem, či poslechem hudby.
        3. Úklid pracovního místa: účastník je povinen na konci workshopu uklidit své pracovní místo a nářadí. 
        4. V případě, že si účastník nepřeje uklízet své pracovní místo, může mu provozovatel navýšit workshopovné o 20%. Toto navýšení pokryje zaplacení pracovní síly na úklid.
        5. Zvířata: kromě asistenčních psů pro hendikepované mají zvířata do ateliéru Stromy v letu vstup zakázán.
        6. Právo provozovatele na vyloučení účastníka z workshopu bez náhrady: pokud účastník opakovaně porušuje základy slušného chování, zejména účastní-li se workshopu pod zjevným vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek, obtěžuje ostatní účastníky ať už verbálně nebo fyzicky, může být bez náhrady z workshopu vyloučen.
        7. Kouření (včetně používání el.cigaret) je zakázáno jak ve vnitřních prostorách ateliéru, tak i před ním.
        8. Požívání nápojů a stravy během workshopu: k občerstvování slouží kuchyňský kout. 
        9. Přiměřené používání dekorací je v ceně workshopu, nadměrné využití může být dále zpoplatněno ve výši 10% z ceny workshopovného. V případě, že chcete používat přinesené materiály, musíte tuto skutečnost předem konzultovat s lektorem a získat výslovný souhlas. Podmínkou udělení tohoto souhlasu je vyloučení rizika poškození výrobků ostatních účastníků nebo zdraví přítomných účastníků.
        10. Stížnosti: Jakékoliv nejasností nebo stížnosti řešte prosím v okamžiku konání workshopu, abychom mohli danou situaci neprodleně řešit.  

      Pořizování fotodokumentace

        1. Během workshopů je provozovatel nebo jím pověřená osoba oprávněn a účastník to bere na vědomí, bezúplatně pořizovat fotodokumentaci a zvukově-obrazové záznamy o jejich průběhu včetně podobizen účastníků a přítomných osob a o vytvářených dílech. Jakékoliv záznamy jsou pořizovány neskrytě a veškeré osoby, které by mohly být na záznamech rozpoznány, jsou vždy předem upozorněny a mají možnost se pořizovaného záznamu neúčastnit.
        2. Provozovatel fotografie a záznamy pořizuje pro účely zveřejnění ukázek na internetu, sociálních sítích a ve svých propagačních materiálech.
        3. Nakládání s fotodokumentací, která by byla ve vztahu s právy na ochranu osobnosti, se bude dále řídit Souhlasem s poskytnutím a zpracováním osobních údajů (podle obecného nařízení pro ochranu osobních údajů GDPR).
        4. Účastník workshopu uděluje provozovateli bezplatnou licenci k užití jeho díla, které vznikne v průběhu workshopů poskytovatele, a to licenci nevýhradní, územně neomezenou, na dobu trvání majetkových práv. Provozovatel není povinen licenci využít. Na základě udělené licence je provozovatel oprávněn užít část díla nebo celá díla souborného, spojovat je s jinými díly, zveřejňovat je, použít jako předlohu či vzor při workshopech ve svých informačních i propagačních materiálech.

      Provozovatel je oprávněn jednostranně měnit tento provozní řád. Aktuální znění provozního řádu provozovatel zveřejňuje na internetových stránkách www.stromyvletu.cz

      Tento provozní řád je platný a účinný od 1. 6. 2020.

      Souhlas s poskytnutím a zpracováním osobních údajů (podle obecného nařízení pro ochranu osobních údajů GPDR) 

      1. Správce a zpracovatel osobních údajů je firma: David Zeisel, IČ: 71140085 
      2. Jaké údaje zpracováváme a k jakým účelům:  

      a) Titul, jméno a příjmení – evidence účastníka workshopu a vystavení certifikátu o absolvování workshopu 

      b) E- mailová adresa a telefonní číslo – pro zaslání informací ohledně nástupu, organizace, případném zrušení workshopu, na který je podaná přihláška 

      1. Fotografická dokumentace: Pouze na základě Vašeho souhlasu můžeme použít vaše fotografie, videa nebo písemné reference na svých webových stránkách a v rámci sociálních sítí, a to do doby, než váš udělený souhlas odvoláte. Ten lze kdykoliv odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů. 
      2. Chráníme Vaše osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů. 
      3. Získané osobní údaje nebudeme poskytovat třetím osobám.
      4. Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo: 
      • vzít souhlas kdykoliv zpět 
      • právo požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme 
      • právo požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů 
      • právo vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit 
      • právo požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů 
      • právo na přístup k osobním údajům 
      • právo na opravu, resp. doplnění 
      • právo na omezení zpracování 
      • právo na přenositelnost údajů 
      • právo vznést námitku 

      Prohlašujeme: 

      • že jako správce vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR 
      • že Vaše osobní údaje budeme zpracovávat jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu. 
      • že plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů. 
      • že umožníme a budeme vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR. 

      Zaškrtnutím políčka a následným odesláním přihlášky na workshop  udělujete svůj výslovný souhlas a také potvrzujete, že jste výše uvedené informace přečetl a souhlasíte s uvedeným textem. 

      Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti: helena@stromyvletu.cz.