Ateliér Stromy v letu 

Tvořivé workshopy v Písku

Na našich workshopech si můžete vyrobit nejrůznější dekorativní předměty, které ozdobí Váš domov nebo zpříjemní atmosféru pracovního prostředí. Jsme obdivovateli tradic a v duchu proměn ročních období, svátků a nálad připravujeme nejrůznější výrobky dle přání našich zákazníků. 

Naše věnce a ručně vyráběné dekorace jsou nejen krásnou ozdobou domácností, ale též doplňkem exteriérů, které udělají velkou radost všem, kdo ocení propojení detailu a harmonie. 

Aktuální workshopy

Připravujeme

Podzimní věnec

V tomto dvouhodinovém workshopu se seznámíte se základy, tipy a trendy podzimní floristiky.  Vázat budete z přírodních materiálů na slámový korpus. Na výběr budete mít spoustu floristického materiálu a dekorací, takže výzdobu si vytvoříte dle svého vlastního vkusu.

Podzimní věnec

Adventní věnec

V tomto dvouhodinovém workshopu se seznámíte se základy, tipy a trendy vánoční floristiky. Vázat budete z kvalitního jedlového chvojí na slámový korpus. Na výběr budete mít spoustu floristického materiálu, dekorací a svíček, takže výzdobu si vytvoříte dle svého vlastního vkusu.

dratovanikolo
kokedama 3 pasy

Kokedama – rostlina na niti

Naučíme Vás jiný způsob pěstování rostlin inspirovaný japonskými bonsajemi.

V překladu kokedama znamená „mechová koule“ (Ko Key Da Ma), jde tedy o rostlinu umístěnou v kulatém balu tvořeném zeminou a obaleném mechem. Kokedami navodí  v prostoru příjemnou atmosféru a působí uklidňujícím dojmem. 

Individuální kurzy a workshopy

Nevybrali jste si z nabídky našich kurzů nebo workshopů? Nebo oceníte osobní přístup? Zajímá Vás Kokedama, Aranže do skla, Minizahrádka, věnec nebo jiná dekorce? Dejte nám vědět a  připravíme individuální kurz nebo workshop přesně pro Vás.

Podzimní věnec